Powerburn - For Økt Fettforbrenning

Powerburn er slankepiller for deg som ønsker økt fettforbrenning. Virkestoffene benyttet i dette slankemiddelet er nemlig kjente for sine fettforbrennende egenskaper og de er meget godt dokumenterte. Det er noe mange har fått med seg og resultatet er at Powerburn har blitt en skikkelig bestselger.

Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten skal virkestoffene i Powerburn kunne bidra til økt metabolisme, noe som vil gi økt fettforbrenning. Mer presist vil det si at dette er slankepiller som skal kunne gi en kontinuerlig økt forbrenning av kalorier (økt energiomsetning), noe som naturligvis vil gi vektreduksjon. I tillegg inneholder virkestoffene benyttet i Powerburn en antioksidanter som blant annet skal kunne styrke immunforsvaret, noe som er ekstra viktig i perioder hvor man slanker seg.


Ingredienser
Powerburn inneholder ekstra fra grønn te og chilipepper. Det er to svært godt dokumenterte slankeingredienser som er kjent for sine fettforbrennende egenskaper. Når det gjelder ekstrakt fra grønn te, skal det både gi økt forbrenning av kalorier, samt sørge for at lagret kroppsfett frigjøres fra kroppens fettceller. Når det gjelder ekstrakt fra chilipepper, så er det kjent for å øke den mengden energi kroppen benyttet i varmeproduksjonen.

Dokumentasjon
Ekstrakt fra grønn te er definitivt en av verdens best dokumenterte slankeingredienser og en populær ingrediens i også i andre slankepiller. Når det gjelder dokumentasjon så har blant annet anerkjente forskningsinstitusjoner som Universitetet i Geneve og Penn State utført uavhengige studier som beviser at grønn te gir økt forbrenning. Ekstrakt fra Chilipepper og også en godt dokumentert slankeingrediens og flere av studiene på chilipepper har fått positiv omtale i store nettaviser som dailymail.co.uk.

Produktet er utgått - Sjekk dette gode alternativet med enda bedre effekt.


Plusser og minuser

+ Inneholder effektive virkestoffer

+ Inneholder kun veldokumenterte ingredienser

+ For økt fettforbrenning

-Selges kun som abonnement

-Ingen studier på selve produktet Powerburn


Her finner du flere slankepiller
Her finner du tips om Biothin
Her finner du tips om Superfruit Slim
Her finner du tips om Coffee Forte
Her finner du tips om RedXForte