Xenadril - For Effektiv Slanking

Xenadril må kunne kalles et tilnærmet komplett slankemiddel. Dette er nemlig slankepiller som både har fettforbrennende og sultdempende egenskaper og som består av hele 11 naturlige virkestoffer. Sammen skal disse virkestoffene kunne gi et vekttap på mer enn 1 kilo pr uke, noe som naturligvis er svært så bra. 

Her finner du våre tips om Garcinia Cambogia

Oppgitt slankeeffekt
Xenadril skal i følge produsenten øke kroppens energi (kaloriforbruk), effektivisere stoffskiftet slik at maten du spiser forbrennes raskere, samt dempe matlysten. Kort forklart så er dette med andre ord slankepiller som skal kunne øke forbrenningen, samt gjøre det enklere å unngå overspising. Den oppgitte slankeeffekten fremstår for øvrig som troverdig, med tanke på at virkestoffene benyttet i Xenadril er kjent for å gi de nevnte slankeffektene.


Ingredienser
Xenadril inneholder som nevnt hele 11 naturlige virkestoff og flere av disse er velkjente slankeingredienser med dokumentert effekt. Av de mest effektive virkestoffene har vi glucomannan som er kjent for å ha en betydelig sultdempende effekt, samt mango og guarana som er kjent for å gi økt forbrenning av kalorier. Ekstrakt fra Peppermynte, Olea europaea (Oliventre) og Yerba mate er også blant de 11 ingrediensene i Xenadril.

Sjekk dette effektive slankeproduktet med Afrikansk Mango

Dokumentasjon
Produsenten viser til en 10-ukers studier hvor testpersonene som fikk Xenadril oppnådde en vektreduksjon på hele 14 kilo. Med tanke på at testpersonene som fikk et placebo kun oppnådde en vektreduksjon på 1 kilo, så er resultatet oppsiktsvekkende. Resultatet fra denne studien underbygges av en rekke andre studier på de forskjellige ingrediensene benyttet i Xenadril. For eksempel er glucomannan som eneste naturlige virkestoff godkjent for anbefaling til slanking (av Europeiske helsemyndigeheter).

Xenadril er ikke lenger tilgjengelig for nye kunder. Her kan du lese om et godt alternativ som også inneholder glucomannan. Her kan du lese om en effektiv fettforbrenner.

Plusser og minuser

+ Meget informativ salgsside

+ Effektive virkestoffer

+ Godt dokumenterte virkestoffer

+ Inneholder glucomannan

- Selges kun som abonnement

- Kun en studie på produktet Xenadril


Her finner du tips om slanking
Her finner du flere slankepiller
Her finner du info om Termoloss
Her har vi lagt ut informasjon om studier og virkestoffer
Her finner du slanketips