Informasjon om Virkestoff og Dokumentasjon

Her er artikler med utfyllende informasjon om slankepiller og andre slankeprodukt. Nye omtaler legges ut fortløpende. Nedenfor finner du også informasjon om enkelt slankepiller.

Xenadril
Xenadril inneholder 11 klinisk testede virkestoffer som av amerikanske forskere er kombinert for best mulig slankeeffekt. Det har gitt et unikt og effektivt slankeprodukt som både har fettforbennende og appetittdempende egenskaper. Det er en påstand som støttes av en rekke studier og annen forskning, inkludert en studie nevnt på nettsidene til produsenten av Xenadril. I denne 10-ukers studien oppnådde testpersonene som fikk Xenadril et vekttap på hele 14 kilo! Videre finnes det en rekke studier som beviser slankeegenskapene til de 11 virkestoffene som utgjør Xenadril. Det inkluderer en omfattende 4-ukers dobbeltblind-studie publisert på nettstedet BioMedCentral, samt en studie publisert i tidsskriftet British Journal of Nutrition. Videre inneholder Xenadril det EU-godkjente naturlige virkestoffet glucomannan som er usedvanlig godt dokumentert. Her finner du mer informasjon om virkestoffene i Xenadril.

Termoloss
Termoloss inneholder virkestoffet som hentes fra den spiselige sjøalgen Wakame. Denne slankeingrediensen gir økt forbrenning av kalorier, blant annet gjennom at kroppens varmeproduksjon (metabolsk termogenese) økes betraktelig. I følge produsenten har forskere funnet ut at Fucoxanthin gir en økt forbrenning på nærmere 20 prosent, noe som er sensasjonelt bra. Når det gjelder studier kan vi nevne en omfattende russisk studie hvor de 150 testpersonene i snitt gikk ned 6 kilo og hvor 90 prosent av dette vekttapet var kroppsfett. Videre kan vi nevne at både japanske, britiske og danske forskere støtter påstanden om at Fucoxanthin er en effektiv slankeingrediens. Når det gjelder ekstrakt fra grønn te som også er en viktig ingrediens i Termoloss, finner du informasjon om studier og forskning lenger ned på siden. Les mer


NediVekt (glucomannan) 
Glucomannan er en særdeles effektiv slankeingrediens, noe en rekke uavhengige studier beviser. Vi ser imidlertid ingen grunn til å vurdere disse studiene og bevisene, da EFSA allerede har gjort det på vegne av Europeiske forbrukere. European Food Safety Authority (EFSA) er EU sitt svar på det norske Mattilsynet og etter en svært nøye vurdering har de godkjent at glucomannan kan anbefales til slanking. Det er første gang en slik godkjennelse gir til en naturlig slankeingrediens, noe som gjør NediVekt til et unikt og særdeles godt dokumentert slankeprodukt. Du finner mer informasjon på nettsidene til NediVekt

Easy Block
De to virkestoffene som gjør Easy Block til et effektivt slankemiddel er Phaseolus vulgaris som finnes i hvite hagebønner, samt kitin (kitosan) som finnes i reker og en del andre skalldyr. Når det gjelder Phaseolus vulgaris bidrar dette virkestoffet til et redusert opptak av karbohydrater, mens Kitosan binder opp og fjerne fett før det lagres på kroppen. Studier foretatt ved Universitet i Roma, ved Universitet i California, samt ved Universitetet i Auckland dokumenterer disse påstandene. Videre kan vi nevne at VG har gitt Phaseolus vulgaris positiv omtale for god slankeeffekt, samt at Mat og Helse har gitt Kitosan en tilsvarende omtale. 

Slankekaffe og Slankete
Virkestoff fra grønn te og grønne kaffebønner er det som gjør disse produktene til en effektiv fettforbrenner og begge disse slankeingrediensene har vært gjenstand for en rekke uavhengige studier som dokumenterer den nevnte effekten. Pass på at du ikke kjøper slankekaffe uten ferske grønne kaffebønner.

Grønne kaffebønner
Ferske grønne kaffebønner inneholder virkestoffet klorogensyre som går tapt ved brenning av vanlig kaffe og det et dette virkestoffet som gir økt fettforbrenning. Det patenterte ekstraktet Svetol som finnes i Micro-kaffe er laget fra klorogensyre. Når det gjelder dokumentasjon så finnes det en rekke studier som dokumenterer den fettforbrennende effekten til grønne kaffebønner og som tidligere nevnt har derfor denne slankeingrediensen fått positiv omtale av Discovery Channel. Av studier kan vi nevne en omfattende og uavhengig studie foretatt ved Universitetet i Bordeaux, samt studier publisert i tidsskriftet Phytothérapie og på det anerkjente nettstedet BioMedCentral.

Grønn te
Ekstrakt fra grønn te er benyttet både i Slankekaffe, Termoloss og Powerburn og dette er virkelig en godt dokumentert slankeingrediens som først og fremst gir økt fettforbrenning. Det skjer både fordi virkestoffene i grønn te gir økt fettforbrenning, samt fordi de samme virkestoffene bidrar til at fettceller frigjøres fra kroppens fettlager. Når det gjelder dokumentasjon, er den som nevnt meget god og ekstrakt fra grønn te er sannsynligvis den slankeingrediensen som har vært gjenstand for mest forskning. Forskere ved Penn State Universitetet har nøye gått gjennom denne forskningen og deres konklusjon er klar. Ekstrakt fra grønn te kan anbefales til slanking på grunn av sine fettforbrennende egenskaper. Av enkeltstudier kan vi nevne en meget omfattende klinisk studie foretatt av leger og forskere ved Universitetet i Geneve. Denne studien viste en betydelig økt forbrenning av kalorier for personene som fikk ekstrakt fra grønn te. En 12-ukers japansk studie, samt studier publisert i tidsskriftene American Journal of Physiology og Phytomedicine også støtter påstanden om at ekstrakt fra grønn te har en betydelig slankende effekt.

Her finner du effektive slankepiller
Her finner du fakta om Nova Slim
Kilder:
 • hsvetol.com 
 • unige.ch 
 • lommelegen.no 
 • dietspotlight.com
 • dsc.discovery.com
 • sourcewire.com
 • biomedcentral.com
 • wildflavors.com
 • universityofcalifornia.edu
 • psu.edu
 • medsci.org
 • medicine.ox.ac.uk
 • herbcyclopedia.com
 • webmd.com
 • livestrong.com
 • eastcoastinternational.ie
 • capsiplex.com
 • slankeprodukt.org